Forum ime:Dario Kormanjec
Server ime:Dario Kormanjec
Datum reg:'Ovaj' Profil, znači 'ovaj' sa kojega upravo objavljujem ovaj 'post' (čitatelji) kaže sljedeće: 27.11.2018., 18:27:05 odnosno 27. studenog(a) 2018.-e, u 18 sati 27 minuta i 5 sekundi (ne mora značiti 'fiksno'). Mislim, o vremenskoj zoni Vam ne moram sada objašnjavati. Neću u detalje. Više o tomu kasnije(...)
Zašto zaslužujete rank?:Ako ćemo 'karte na stol' (kako se kaže), jasno da tehnički ne zaslužujem niti prvi slog tog, ELITE MEMBERS-a. Priznajem. Ali rek'oh...ajd da probam. Valjda nemam što izgubiti. Pa imao sam prilike (kratko) biti u ulozi Admin-a, jedno vrijeme. Te sam 'natukao' preko 1436 dostava (/deliver) kao član Police Department Organizacije (na primjer, Kristina_Forsberg će to i potvrditi jer je nekako tada ona i bila Lider te istoimene Organizacije). Zatim. Edo_Cruz i Enes_Smajlovic me zasigurno pamte kao jednog od daleko 'pristojnog' člana Yakuza Mafia Organizacije. Vagos-i? Bio vrlo kratak period. Možda odigrao sveukupno 2-3 war-a(...) Ali ovim putem se ponajviše prijavljujem za ELITE MEMBERS-a upravo zbog toga što mi se sviđa Boja, taj 'font' na Los Balkan Forum-u. Znate ono. Pink. Pa purple. Padaju razne asocijacije. Ali 'pink' boju zaista volim. Jednostavno, sviđa mi se. Kao i crvena (red) te naravno ljubičasta (kao 'purple'). Ponavljam. Znate, nekako lijepo je posjetiti Los Balkan Forum te se 'log-irati' i vidjeti kako je Vaše Forum Ime 'ispisano' takvom bojom. Ne zbog pozicije. Status-a'. Bilo kakvog 'rang-a'. Boja. Boja(...)